Gott nytt år.

Wanna wish You The Best For !!!!!!!!!!!!! ☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓░░░░░▓░░░░♥☆☆ ☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░♫☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♫░☆☆ ☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░░♥░..

Snart ledig.

Då har vi kommit den sista dagen på jobbet innan nyår wwwiiiieee skönt att vara ledig lite till.. Har precis vart o lämnat lilleman på förskolan. Va svin kallt ute.
Ska hänga lite tvätt nu o sen ska jag göra lasange (uppskattat av 2 här hemma), jag är tyvärr inte så förtjust i det men men det få funka.

Så hejsvejs så länge.

Då va det snart över!

Då menar jag ju julen, vi ska ha ett besök till o det är av Jonny o Jessica o lille Linus. Dom kommer imorgon. Igår på själva julafton hade vi det mysigt o trevligt tillsammans med Tommys mamma o bröder. O så kom jultomten till Rasmus.. Rasmus är jätte nöjd över sina klappar.

Även jag är nöjd fick min efterlängtade ipod av älsklingen en 2 mb blev det denna gång *supernöjd*. Han fick en parfym av mig som luktar ljuvligt *älskar den killparfymen*. *Dyr som attans med* Aja de är bara jul 1 gång om året o han förtjänade den. Den passa honom till max.

Nähe nu ska jag börja med maten så tjingeling. O god fortsättning.

God jul..

Jag vill önska alla en god jul.. Just nu ha jag o Rasmus kommit in efter 2 tim skoj i snön. Äntligen får vi en vit jul wwwwiiiiieee..

Sjuka!!

Japp jag o Rasmus är sjuka :( .. Fundera på om ja ska ta en pause i bloggandet. Har en del o göra nu fram tills dess 14 januari. Så de känns som ja måste lägga all tid ja har över till mitt körande o läsande. Så har tålamod ja kommer tillbaka o skriver då o då.

Love♥

25 år..

Då är man 25 hela år.

Kort.


3 Kort ifrån dopet.. Älsklingen är helt förälskad i Cevin..


Dagen

Som varit får ni reda på imon.

Skönt.

Torsdag o sista dagen!! Påbörjade denna dag med att baka dumlekakor. Hoppas denna dag kommer att gå fort fram. Idag när jag kommer hem så bli det sängen på en gång, för ska upp tidigt imon o åka ner till stan. Ska till polisstationen o fixa ett pass. Hmm hoppas Tommy inte har glömt att ringa o förnyat mitt lämp. Tar ungerfär 4 veckor för de ska komma.

Sitter här o gråter som ett barn när jag kolla på våra bästa år har typ gjort det hela veckan. Så tragiskt det har varit, lille Zach har dött *bo o hopes son*..

Renovering till max.

Jaha då har man Tommy hemma idag ♥.. Han håller på med att renovera i vardagsrummet.. Har typ slippdamm i hela hallen o i köket även om han satt för dörröppningen till vardagsrummet, men men ja får ta det bara jag få de fint där snart..

Usch vi börjar 30 min tidgare på jobbet nu. Visst 30 min är ju ej så mkt men det känns kan jag lova.Från o med det 14 december börjar jag 1 tim tidigare så då kommer man vara hur trött som helst när man kommer hem.

Nähe om man skulle börjar lite smått med middagen o maten som jag ska ha med mig till jobbet.. Ha de bra.


RSS 2.0