Middag!!

Jaha då ska man snart traska bort på middag hos Mia o Edde *mums*. Men blir en tidig kväll kan man ju säga, för gud mina ögon åker ihop snart. Rasmus beslöt sig för att gå upp redan vid 06.50 i morse..

Nu är hela vardagsrummet nedrivet hehe. Så nu är snart vägarna spaklade o klara för att torka o imon blir det slipning, tur att man ska jobba i allafall.

Skit asså de är bara 2 veckor kvar tills jag har mitt 25 års fest här hemma. Tiden den går fort.

Nähe nu ska klä på Rasmus för snart ska vi gå.


Man död efter tagit vaccinet!!

Skadal visst är det!! Men det ska la inte hindra att ni andra ta det lr hur?? Nu var det ju såhär att mannen i sig hade fått ett nytt hjärta o att det va där felet låg. Jag har ju tagit det utan några helst biverkningar o många andra jag känner ha tagit det med lr utan biverkningar.. Men det är ju nåt man avgör själv o det är ju helt förstårligt lr hur?
Så tar er en tankeställare vill jag bli sjuk av svininflunsan lr vill ja vara frisk??


Glader!!

Då har man skaffat sig en ny stillmall. Har ej gjort den själv hehe *så duktig är jag ej*.. Glad idag är jag med. Sista dagen innan helgen. Har hunnit städa o baka i dag o jag hoppas jag kommer hinna platta håret idag.. Hoppas det finns lite schampo kvar för min älskade son ha tryckt ut allt i sitt bad igår kväll *attans*, bara för gubben att åka till affären idag igen o köpa schampo till mig haha..

Nähe nu ska jag fixa maten så tjingeling. ♥


Nervös!!

Jisses det kan man ju kalla det!!
Igår fick jag hem allt ifrån körskolan mina körlektioner m,m. Kände hur det pirrade till i magen. Nu är det verkligen allvar. Nu måste jag verkligen skärpa mig med mina körningar o låta det bli en sak som man gör i vardagen, inte skjuta på det när Tommy säger att vi ska ut o köra, asså jag måste sluta komma med ursäkter till att jag ej vill köra.Nu jäkla ska jag skärpa till mig så jag klara detta. Vill verkligen ha det där rosa kortet hehe. Så i helgen sätter det igång på allvar. Måste övervinna min räddsla över att köra i stan. Den 4 december ska jag köra till min älskade syster, kör dock inte hela vägen utan halva kanske om inte mindre.Få se hur mkt Tommy villa att jag ska köra. För 3 veckor sedan så körde jag 26 mil o jag kan lova er att det va skit jobbigt för ögonen, men det har jag tagit hand om nu.

Aja tillbaka till ämnet med körskolan, fick som sagt alla tider. Det flesta körlektioner startar tidig förmiddag, men ska vara på körskolan vid 07.10, kommer vara död efter dessa 2 veckor. Det va tänkt att jag skulle jobba söndagar men det fick jag snällt ändra igår. Så jag sökte semester för dom 2 söndagar jag tänkt jobba, för jag kommer inte orkar gå upp på morgonen. Kommer att gå upp mellan 05.00-05.30. Så kursen kommer att hålla på ifrån 07.10 till 18.00 många timmar det.
Hoppas jag kommer att klara detta.


Lite om allt möjligt.

Jaha då var det en ny vecka med nya tag!! *suckar*. Varför måste helgen gå så fort fram för??  Aja det är bara att bita i det sura äpplet liksom *attans*..

Helgen har vart rolig i allafall. Va över hos ett par vänner i drack nåt glas vin o bara tjatade. Och i lördags så övningskörde jag o det går bättre o bättre för varje gång, va ej modig nog för att köra i stan, men de kommer det med. Det börjar ju närmar sig dagen då allt verkligen börjar på allvar, så jag måste ju verkligen komma igång med det, för körskolan kör ju bara i stan..

Igår på jobbet funkade det bra med, kom hem välbehållen hehe. Spridningen klarade jag galant helt förbannat själv.. Asså det va ju inte så att jag va själv på hela terminalen, utan jag hade 10 banor som jag skulle rensa. Sen var det ju folk på andra sidan med lr nja 2 st men dom gick ju tillsammans på 10 banor o hjälpte dom mig oooooo nej det gjorde dom ej. *Tack ska ni ha*..

Nähe nu ska fixa lite här som att hänga tvätten som är klar, damsuga, laga mat o baka en tigerkaka.Som Mia missar för hon är hemma idag (vård av barn).. Mohahhaha de kan du mohahhaa. Synd om dottern..

Så tjingeling..♥


Fredag eftermiddag!

Då är den efterlängtade dagen kommer precis som varje vecka.. Idag ska jag nog passa på att övningsköra o hoppas det ska gå bra. Vet ej inte vad vi ska köra nånstanns, men det ända jag vet är att imorgon blir det stadskörning *scary*.. Har nämligen aldrig gjort det, vissa säger att det är mkt lättare än landskörning m,m. Men jag känner mig lite osäker inom det men de kan ju vara så bara för jag aldrig testat, jag måste ju börja med det för snart börjar min kurs o då måste jag kunna det.

Hmmm fundera på att ringa Sara o höra om vi ska ta en kaffe tillsammans, blir ju inte att man hinner med att träffa varandra så mkt nu för mina puckade arbetstider. Känns skönt att gå tillbaka till mina vanliga tider efter december. Skulle det vara så att det skulle dyka upp nån heltid så är jag ju inte dum nog att tacka nej till den, för om jag få mitt körkort så slipper jag jämt gå o oroa mig för hur jag ska komma hem.

Nähe nu tänkte jag att jag skulle ringa Sara iallfall.. Så tjingeling på er alla.

Min älskade son..

♥Mamma är så stolt över dig sötnöten.♥

Galant.

Jupps jag klarade min natt galant inget me att må illa m,m.. Men vilken smärta man ha i armen, så de vaknade jag av när man råkade lägga sig på den sidan så smärtade det till lite, men ja kunde ju somna om..
Idag är det sista dagen sen är det helg för min del. Känns skönt ö så hoppas jag att ja inte kommer mår dåligt av sprutan i helgen, för jag har hört att man kan få feber o sånt 1-2 dagar efter man tagit sprutan.


Då var det avklarat.

Jaha då var snart denna vecka avklarad o snart är det helg.. Imon så är det dags att kliva in igenom dörrarna på jobbet efter 3 dagars kurs.

Idag va vi även o tog sprutan o ni vet la vilken spruta ja menar. Känner inget alls o jag hoppas de fortsätter så, vill ju inte vakna upp i natt o må illa lr nåt annat. Det ända jag känner är att de pulsera fortfarande lite i armen. Rasmus va såååååå duktig idag när han tog sin spruta, det gick så fort så han hann inte tänka till innan, visst att han tyckte de va obehagligt men inget gråtande lr skrik.♥


Sista dagen!!

Så skönt att det är sista dagen på kursen, skulle nog inte klarat av en dag till.. Jag behöver verkligen sova ut.. Igår somnade jag redan 21.30 men ändå är jag hur trött som helst.

Idag är det dags för vaccinsprutan för oss..


Säg hej!!

Vill verkligen veta vilka ni är som läser bloggen.. Jag började skriva igår o har fått ganska mkt besökare så lämna gärna ett avtryck här så gör jag detsamma för er andra.♥

Krypa ner i soffan o bara vara!!

Det ska bli riktigt skönt. Inte alla kvällar i veckan man kan göra det, få passa på nu när man är ledig lr hur. Samtidigt som jag ej kan fattar hur andra klara av att gå upp med tuppen o inte jag.
Blir tidigt i säng idag med, känner hur tröttheten börjar krypa i mig.. Så jag säger natti natti på er allihopa.♥

Plugga!!O negativa tankar om min älskade son!!


Känns fasen som man är i skolan igen buhu. När dom sa att vi skulle läsa på en grej tills imon o redovisa de då fick jag fanemej en chock.. Så nu har jag suttit med det sen klockan 17.00 o kommer ingen vart hahaha. Nee men ja har skrivit upp en massa 3 hela a4 papper o är inte klar 3 olika punkter ja inte fattar o behöver hjälp med.. Min o P:s redovisning kommer för sjutton ta hela dagen med allt jag har skrivit upp. Vet ju ej om jag skulle punkta upp det lr ej,daaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh va jobbigt. DETTA SUGER nu ångrar ja att jag gick den här förbannade kursen hade jag vetat om detta skulle jag aldrig gå på den.:(

Har även vart på Rasmus förskola på ett möte så jag har inte så lätt att koncentrera mig på detta arbete tills imon, sitter o tänker på allt som dom hade o säga om min son.. :/Varför kunde dom ej gjort nåt tidigare åt detta. Visst det är ej så stort men jag tar det så o så förbli det. Men visst jag tar all hjälp jag kan få så det bli bra. Sen kan jag ju ej hjälpa att det är som det är heller.. Så jag hoppas på mkt hjälp utav kursledarna.För jag orkar inte med det där nu. Allt som går i huvudet är min älskade son.♥ Känns som dom bara hade negativa tankar om min lille plutt.

Uppe med tuppen o jag hann!!


Näää inte så riktigt tidigt är jag inte van till att gå upp,känner att jag inte funkar som person riktigt. Men det är ju bara idag o imon som det kommer att vara såhär o sen är det som vanligt igen hoppas jag.
Idag går jag ifrån kursen vid 14.30 för vi ska på möte på Rasmus förskola.
Får la uppdatera lite senare idag i stället..




Mamma till en mördare!!


Väldigt intressant pogram, kanske inte vad jag hade tänkt mig av dagens pogram då det handlade om en som dödat sin bror i självförsvar.
Men det va väldigt känslosamt att se..
Synd att jag kommer att missa dom andra 2 avsnitt som kommer att vissas.

Nu börjar det bli dags för sängen. Klockan ringer imorgon vid 05.30 så natti natti ♥

Börjar om!!


Med många om o men så har jag bestämt mig för att byta blogg igen o hoppas att denna kommer att funkar bra igen.. Jag får helt enkelt intala mig det!!

Aja får la börja lite smått då..

Idag har jag vart på kurs o den kommer att pågår i 2 dagar till. Väldigt intressant har det varit första dagen,så vi får la se hur det kommer vara dom 2 andra dagarna, det bästa med denna kurs är ju att man får vara hemma på kvällarna hihi..

På onsdag ska lilla familjen åka o vaccinera sig usch fasar inför det..

Hmm ska ge Rasmus♥ lite mat sen så kan man ju skriva ett annat inlägg..

RSS 2.0