Måndag.

Jaha då var det redan måndag. Dagarna går fort o om 10 dagar börjar jag med körkortet. Börjar bli lite nervös för det. Allt är betalt nu så det känns skönt med det sved till lite i plånboken. 12900 + bokningsavgiften på 1500.Nähe du det är ej billigt med körkort. Men men de är ju alltid bra att ha.Så nu jäkla gäller de att inte klanta till det.

Sen ha jag gått tillbaka till min 68% tjänst på jobbet, känns väldigt konstigt men de va skönt med. Lite mer tid hemma med Rasmus med. Sen så kommer man ju i säng i tid med o orkar med dagarna på ett helt annat sätt. Men det är klart att ja ta en 100% tjänst om ja få de.

Nähe nu är det dags för mig att fortsätta här hemma.

Ny bild på lilla mig.

Kommentarer
Postat av: Annelie Sandras mamma och Alexanders mormor

Hej

Jag tittade in här via mians blogg kompis till vår dotter sandra och pernilla också förresten

Hur vet du hur mycket ditt körkort kommer att kosta är det en sk intensivkurs du valt?

Har du kört mycket hemma så du har fått körvana för att klara av en sådan kurs isåfall. Jag skulle ta den stora bilen och inte den lilla om jag var dig. Ialla fall om du tänkt ha barnet i den...

Olycker händer så lätt och ju mindre bil ju mer utsatt är man jag kör bara våra barn i v 70:n inte min lilla pendlar bil som är en ford escort.

Iof så är den yngsta 12 år nu men jag vill inte utsätta dem för faror i trafiken

Konstigt sätt det där att pappan i familjen ska ha den stora bilen han varken handlar mat, kör barn eller så. Det är ju vi tjejer som har 17 matkassar och 4 barnstolar i våra små bilar oftast har jag sett.



Annelie

2010-01-07 @ 18:27:25
URL: http://thibia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0